Micropigmentare capilară și paramedicală

Acest tip de tratament este destinat pacienților care au suferit arsuri, traumatisme (în perioada copilăriei sau mai târziu), operații în timpul tratamentului cancerului de sân ori care au cicatrici în jurul areolelor mamare sau alte tipuri de cicatrici suferite după operațiile de mărire sau micșorare de sâni.

În toate aceste cazuri, putem să intervenim cu tehnicile de micropigmentare efectuate cu aplicatoare și pigmenți special create pentru tratamentele paramedicale. Tehnicile utilizate sunt în general cele care se folosesc în procedurile de micropigmentare, dar arta de a combina tehnicile și pigmenții și succesiunea lor vă vor ajuta să obțineți aspectul natural și efectul 3D (în cazul areolelor) sau o camuflare subtilă a cicatricilor. Prin micropigmentare, putem să îmbunătățim aspectul corporal și să aducem un plus de feminitate acolo unde procedurile medicale au salvat o viață, dar au lăsat o urmă.

Programări: 0730.613.933

Aceste tratamente cer un protocol special de lucru și, de multe ori, mai multe ședințe, pentru a obține un rezultat optim.

Ne propunem să vă dezvăluim secretele tratamentelor paramedicale de micropigmentare,  în cursul special destinat învățării procedurilor. Acesta include:

  • tehnicile de micropigmentare pentru crearea areolelor mamare/repigmentarea lor
  • tehnicile de micropigmentare pentru camuflarea cicatricilor de pe corp
  • tehnicile de micropigmentare pentru camuflarea cicatricilor de pe scalp
Vezi lista de prețuri

Micropigmentarea areolelor

Micropigmentarea areolelor poate avea mai multe ședințe, în funcție de capacitatea pielii de a păstra culoarea și de etapele de lucru efectuate, pentru a respecta toate detaliile naturale ale areolelor. De cele mai multe ori, în zona reconstruită sau după o operație de mărire/micșorare a sânilor, pielea este diferită ca și textură în zona mameloanelor.

Numărul ședințelor este dat și de tehnicile prin care se creează succesiv culoarea, textura și aspectul natural de volum, caracteristicile particulare ale areolelor, simetrizarea lor. Se folosesc tehnici specifice, aplicatoare potrivite și pigmenți Goldeneye, special creați pentru procedurile paramedicale. Aspectul final este extraordinar de feminin și natural.

Micropigmentarea capilară

Tricopigmentarea poate fi o tehnică complementară transplantului de păr (pentru că îmbunătățește aspectul rezultatelor), dar se folosește și la camuflajul cicatricelor post-chirurgicale sau post-traumatice. Peste 70% din bărbați sunt afectați de căderea părului, iar tricopigmentarea este o soluție. Se pot obține două efecte: efectul ras (pentru cine poartă părul scurt de câțiva mm) și efectul de densitate (pentru cei care se pretează pentru acest tratament și poartă părul mai lung).

Persoanele care suferă de alopecie universală sau areata (căderea părului doar în anumite zone ale capului) sunt candidații ideali pentru acest tip de tratament, rezulatele îmbunătățind foarte mult aspectul scalpului. Orice candidat are nevoie de o analiză, pentru a găsi cea mai bună soluție, luând în considerare vârsta și așteptările lui și respectând regulile estetice, pentru a obține un aspect natural.

Despre tratament

Procedura constă în introducerea unor pigmenți specifici în dermul superficial al scalpului, cu ajutorul unor aplicatoare/ace special create pentru această zonă, cu scopul de a obține un efect de păr ras, în zonele afectate de căderea părului. Astfel, zonele fără păr sunt camuflate.

Introducerea pigmentului se face nu mai profund de 0,4 – 0,5 mm în piele, cu aplicatoare specifice, cu o structură care permite tehnicianului să lase aceeași cantitate, cu aceeași precizie și la aceeași adâncime de fiecare dată. Tehnologia de lucru imprimă diferite viteze pentru diferite zone de lucru pe scalp, respectând caracteristicile pielii și evitând orice pete sau macro-puncte care ar putea pune în pericol rezultatul estetic al tratamentului. Este posibilă tratarea zonelor cu piele subțire, groasă, hipertrofică, cicatrici, fără a dăuna țesuturilor.

De asemenea, pigmenții reprezintă unul dintre elementele fundamentale ale tricopigmentării BeautyMedical – protocol Milena Lardi. Pigmentul specific (numit Universal Brown) are culoarea similară cu a keratinei, proteina conținută în firul de păr. Este compus dintr-o pudră care are dimensiunile mai mici de 15 microni. Aceasta permite transformarea macrofagilor sistemului nostru imunitar în fagocite, care apoi sunt eliminate. Acesta este motivul pentru care tricopigmentarea este reversibilă. Ceea ce este necesar, având în vedere faptul că părul, în timp, devine alb și că o linie frontală care vine frumos la 20 de ani nu va arăta neapărat bine și la 60 de ani. De asemenea, este important să i se ofere clientului șansa de a decide, oricând vrea, să repete, să oprească tratamentul sau să îi modifice forma.

Un tratament complet constă în 2 ședințe succesive, plus una de retuș (după 30 de zile). Prețul unui tratament este în funcție de zona de lucru. Ședința de consultație este gratuită.

După tratament

Tehnicianul și clientul trebuie, fiecare, să urmeze un protocol. Există un ser și un șampon special care se folosesc pentru îngrijirea scalpului. Respectarea protocolului de îngrijire este extrem de simplu și vă oferă garanția rezultatelor. Aspectul de păr va fi natural și uniform, culoarea se va stabiliza, iar punctele vor avea dimensiunea perfectă.

Nerespectarea protocoalelor de lucru (atât cele care îl vizează pe tehnician, cât și cele care îl vizează pe client) poate duce la erori grave. Pigmentul poate expanda (ducând la un aspect total nepotrivit și deloc natural), se poate aglomera într-un loc mai mult decât în altele (creându-se un aspect de „dalmațian”) sau chiar își poate schimba culoarea în albastru.

 

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051